Burger με φιλετάκι μπακαλιάρου

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φιλέτάκια μπακαλιάρου EMA FOODS
  • 2 ψωμάκια για burger
  • φύλλα σγουρού μαρουλιού
  • ½ φλιτζάνι baby ρόκα
  • αγγούρι σε λεπτές φέτες
  • αλάτι & πιπέρι

σως μαγιονέζας

  • ½ φλ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. αγγούρι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ανθό κάππαρης, ψιλοκομμένο
  • χυμό από 2 λάιμ
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπαγώστε και στραγγίστε καλά τα φιλετάκια. Τα αλατοπιπερώνετε και τα ψήνετε σε σχαροτήγανο για 6-7 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν επαρκώς και από τις δύο πλευρές.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε όλα τα υλικά για τη σως μαγιονέζας και ανακατέψτε το μείγμα καλά να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.

Ζεσταίνετε τα ψωμάκια. Παίρνετε το κάτω μέρος από το ψωμάκι και το αλείφετε με τη σως μαγιονέζας, προσθέστε το μαρούλι και τοποθετήστε επάνω το φιλέτάκι μπακαλιάρου, προσθέστε το αγγούρι, τη ρόκα και ξανά σως μαγιονέζας, αλείψτε και το πάνω ψωμάκι με σως και καλύψτε το burger.

Smart Tip: Σερβίρετε με προτηγανισμένες πατάτες MAESTRO – αντιπρόσωπος EMA FOODS TRADING LTD

Δείτε τα προϊόντα μας

φιλετάκια μπακαλιάρου EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα