ΥΛΙΚΑ

  • 900g φασολάκια EMA FOODS
  • 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 400g ντομάτα κονκασέ
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζάνι νερό
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • αλάτι, πιπέρι½ κουτ. γλυκού ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 3 – 4 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Στη συνέχεια βάζετε τα φασολάκια στην κατσαρόλα και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε μισό φλιτζάνι νερό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 5 – 6 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα φασολάκια. Προσθέτετε τις πατάτες, τον μαϊντανό, την ντομάτα, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Κλείστε με το καπάκι την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει, μέχρι να μείνει με το λάδι του. Εάν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό για να ψηθούν τα φασολάκια.

Smart Tip: Εάν δεν νηστεύετε μπορείτε να προσθέσετε τριμμένη φέτα όταν το σερβίρετε!

Δείτε τα προϊόντα μας

φασολάκια EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα