PRIMPOM Τηγανιτές Πατάτες

Belgian Fries

Η φρεσκάδα, το ακανόνιστο σχήμα και το χρυσό τους χρώμα κάνουν τις Belgian fries να μοιάζουν με αυθεντικές «σπιτικές» τηγανιτές πατάτες. 

prim pom belgin fries EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Πατάτες, ηλιέλαιο, δεξτρόζη.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 570kj/136kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
3,5g
0,4g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
22g
0,5g
Πρωτεΐνες 2,5g
Αλάτι 0,1g

οδηγίες
προετοιμασίας

Δεν χρειάζεται απόψυξη. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη  για 3-4 λεπτά σε καυτό λάδι στους 175°C. Εναλλακτικά, ψήστε στον φούρνο για 20-25 λεπτά στους 200°C

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

προέλευση

Βέλγιο

συσκευασία

1kg

ποσότητα ανά κιβώτιο

10x1kg

συνταγές

Πατάτας Bravas με Κόκκινη Σάλτσα

ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο προψημένες πατάτας Bravas PRIMPOM 2 κ.σ. ελαιόλαδο Για την Κόκκινη Σάλτσα: 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ (400g) 1 κ.γ. πάπρικα ½ κ.γ. καυτερή πάπρικα (προαιρετικά) 1 κ.γ. ξύδι Αλάτι και πιπέρι, κατά προτίμηση ½ κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ψήσιμο Πατάτας Bravas: Προθερμάνετε [...]