Τραγανές Φτερούγες Κοτόπουλου
Crispy Chicken Wings
Τραγανές φτερούγες κοτόπουλου επικαλυμμένες με μια αρωματική κρούστα μα και ζουμερές εσωτερικά.

πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Κοτόπουλο φτερούγες (80%), νερό σιτάλευρο, κραμβέλαιο, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άμυλο ρυζιού, αλάτι, αλεύρι αραβόσιτου, άμυλο σίτου, διογκωτικοί παράγοντες: Ε450, Ε500, μπαχαρικά και εκχυλίσματα μπαχαρικών, γλουτένη σίτου, φυτικές ίνες (βρώμη, εσπεριδοειδή) χρωστική (E160c), αρωματικές ουσίες, ρυζάλευρο, σταθεροποιητής: E331, ξερό κρεμμύδι, αποξηραμένο σκόρδο.
Μπορεί να περιέχει: αυγά, γάλα σόγια, σέλερι, μουστάρδα.
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 960kj/230kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
14g 2,9g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
13g <0,5g |
Πρωτεΐνες | 14g |
Αλάτι | 1,6g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Δεν χρειάζεται απόψυξη του προϊόντος. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη.
Βαθύ Τηγάνισμα: Σε τηγάνι βάζετε κάμποσο λάδι και το ζεσταίνετε πάρα πολύ καλά (180-190°C). Μαγειρεύετε για περίπου 5-7 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Φούρνος: Προθερμάνετε στους 200°C το φούρνο (αερόθερμο) και το ταψί ή το σκεύος. Προσθέστε τις φτερούγες στο ταψί ή το σκεύος και ψήστε για 15-17 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
προέλευση
Πολωνία
συσκευασία
700g, 2.5kg
ποσότητα ανά κιβώτιο
10x700g
4×2.5kg
συνταγές