Τραγανιστές Κροκέτες Με Γεύση Κάβουρα
Breaded Croquettes with Crab Flavor
Χορταστικές κροκέτες σουρίνμι με γεύση κάβουρα σε τραγανό και νόστιμο πανάρισμα, το ιδανικό ορεκτικό.

πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Σουρίμι [(ψάρι) (Nemipterus Virgatus) 45%, ασπράδι αυγού, ζάχαρη], νερό, Φρυγανιά [αλεύρι σίτου (γλουτένη), μαγιά], άμυλο καλαμποκιού, σογιέλαιο, ζάχαρη, αλάτι, μίριν (ξύδι ρυζιού), εκχύλισμα καβουριού [(Portunus Haanii) νερό, αλάτι, ζάχαρη], πρωτεΐνη σόγιας, γλουταμινικό μονονάτριο E621, πάπρικα E160c
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 621kj/148kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
4g 0,7g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
23g 3g |
Πρωτεΐνες | 5g |
Αλάτι | 0,5g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Δεν χρειάζεται απόψυξη του προϊόντος. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη.
Βαθύ Τηγάνισμα: Προθερμάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε μικρές μερίδες στο τηγάνι και μαγειρέψετε για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Φούρνος: Προθερμάνετε στους 230°C το φούρνο (αερόθερμο) και το ταψί ή το σκεύος. Προσθέστε τις κροκέτες στο ταψί ή το σκεύος και ψήστε για 10 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
! Προσοχή: Οι κροκέτες ενδέχεται να σας πιτσιλίσουν με καυτό λάδι στο τηγάνισμα. Μην στέκεστε πολύ κοντά στο τηγάνι.
!! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
προέλευση
Κίνα
συσκευασία
330g
ποσότητα ανά κιβώτιο
20x330g
συνταγές