ΥΛΙΚΑ

  • φιλέτο σολομού EMA FOODS
  • σαλάτα μαρούλι
  • ντοματίνια
  • κρεμμύδι
  • ελιές (προεραιτικά)
  • ελαιόλαδο
  • λεμόνι
  • αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε για λίγα λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι το σολομό μας. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Προσθέτουμε το σολομό, περιχύνουμε το ελαιόλαδο & το λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.

Smart tip: Πασπαλίστε με καβουρδισμένο σουσάμι για περισσότερη νοστιμιά.

Δείτε τα προϊόντα μας

σολομός κέτα με δέρμα σε φέτες EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα