Σνίτσελ κοτόπουλου με σάλτσα μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

600g σνίτσελ κοτόπουλου EMA FOODS
λάδι για τηγάνισμα

Για τη σάλτσα μανιταριών

  • 2 κ.σ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
  • 1 κ.γ. βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • 200g μανιτάρια (κομμένα σε φέτες)
  • 200g κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίξτε 100ml βραστό νερό πάνω από τα αποξηραμένα πορτσίνι και αφήστε τα να μουλιάσουν για 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια τσιγαρίζοντας απαλά μέχρι να γίνουν μαλακά και διάφανα. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 5 λεπτά ακόμη. Όταν ψηθούν, ρίχνουμε μέσα 1 κουταλιά της σούπας από το νερό που μούλιασαν τα πορτσίνι. Στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε τα πορτσίνι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αφήνουμε να σιγοβράσει και μετά αλατοπιπερώνουμε.
Τηγανίζουμε τα σνίτσελ ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Σερβίρουμε περιχύνοντας τη σάλτσα πάνω στα σνίτσελ και συνοδεύουμε με προ-τηγανισμένες πατάτες Maestro.

Smart Tip: Τα σνίτσελ κοτόπουλου μπορούν να γίνουν εξίσου νόστιμα ψήνοντας τα στο φούρνο.

Δείτε τα προϊόντα μας

σντίτσελ κοτόπουλου EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα