Γαμπαρή Αργεντινής σε σάλτσα αστακού
Wild Red Shrimps in Lobster Sauce
Οι γαρίδες Αργεντινής στην αυθεντική ιταλική σάλτσα αστακού είναι μια απόλαυση με μοναδική γεύση.

πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Σάλτσα 60% (νερό, ηλιέλαιο, κρέας αστακού 10%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λευκό κρασί (περιέχει θειώδη άλατα), μπακαλιάρος, σκόρδο, κρεμμύδι, πουρέ ντομάτας, μαϊντανός, εκχύλισμα μαγιάς, αλάτι , καυτερή πιπεριά), γάμπαρη Αργεντινής 25% (περιέχει αντιοξειδωτικό: μεταθειώδες νάτριο, ντομάτες σε κύβους. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 617kj/149kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
13g 1,7g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
1,1g 0,6g |
Πρωτεΐνες | 5,7g |
Αλάτι | 0,76g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Δεν χρειάζεται απόψυξη του προϊόντος. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη.
ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ: Βράστε περίπου 200g ζυμαρικών σε αλατισμένο νερό. Βάλτε τη σάλτσα, ως είναι κατεψυγμένη, σε ένα προ θερμασμένο τηγάνι. Μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά με το καπάκι κλειστό, μαγειρέψτε για ακόμη 1 λεπτό χωρίς καπάκι, ανακατεύοντας συχνά. Στραγγίστε τα ζυμαρικά μαγειρεμένα al dente (2-3 λεπτά λιγότερο από ότι συνιστάται στο πακέτο) και προσθέστε τα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατέψτε για περίπου 1 λεπτό, ανακατεύοντας προσεκτικά τη σάλτσα με τα ζυμαρικά. Προσθέστε καυτερή πιπεριά για πιο πικάντικο αποτέλεσμα.
!! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
προέλευση
Ιταλία
συσκευασία
300g
ποσότητα ανά κιβώτιο
6x300g
συνταγές