Ελιοπιτάκια
Mini Olive Pies
Τα ελιοπιτάκια είναι το ιδανικό αλμυρό σνακ για κάθε στιγμή της μέρας.

πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Αλεύρι σίτου (γλουτένη), φυτική μαργαρίνη {σε μεταβαλλόμενες αναλογίες μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο) και μερικώς υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), νερό, γαλακτωματοποιητές (μονο-και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), χρωστική ουσία (β καροτένιο), αρωματική ύλη}, νερό, 19,2%* πάστα ελιάς (ελιές, αλάτι, φυτικό έλαιο (ελαιόλαδο), ξύδι βαλσάμικο, άλμη, σκόρδο), κρεμμύδι, φρυγανιά (αλεύρι σίτου (γλουτένη), μαγιά αλάτι), αλάτι, ζάχαρη.
*το ποσοστό αναφέρεται στο τελικό προϊόν
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 1365kj/328kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
22,7g 9,5g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
25,7g 0,9g |
Πρωτεΐνες | 5g |
Αλάτι | 1,5g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Δεν χρειάζεται απόψυξη του προϊόντος. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετήστε το προϊόν σε ταψάκι με χαρτί ψησίματος. Ψήνεται στους 180°C για 20-25 λεπτά. Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνος σας
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
προέλευση
Ελλάδα
συσκευασία
350g, 1.5kg
ποσότητα ανά κιβώτιο
12x350g
6×1.5kg
συνταγές