
πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Γαρίδα (Parapenaeopsis stylifera), αντιοξειδωτικά: Ε330, E331.
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 341,12kj/81,53kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
1,27g 0g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
0,79g 0g |
Πρωτεΐνες | 16,6g |
Αλάτι | 0,54g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:
1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.
Σημειώσεις:
Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
επιστημονική ονομασία
Parapenaeopsis stylifera
προέλευση
Ινδία
ποσότητα ανά κιβώτιο
12x400g & 10kg (IQF)
επίπαγος
20%
μέγεθος
200/300
συνταγές