Κεμπάπ
Kebab
Το πιο νόστιμο και ζουμερό πολίτικο κεμπάπ, ζυμωμένο με μεράκι και αγάπη … για ψαγμένες γευστικές αναζητήσεις.

πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Κρέας βόειο Γαλλίας 50%, κρέας πρόβειο Ισπανίας 35%, κρεμμύδι, φρυγανιά σίτου (γλουτένη), άμυλο, σταθεροποιητές: οξικό νάτριο, ανθρακικό νάτριο, πρωτεΐνη σόγιας, αλάτι, πιπέρι.
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 895kj/206kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
13g 7g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
5g 0,1g |
Πρωτεΐνες | 15g |
Αλάτι | 1g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Δεν χρειάζεται απόψυξη του προϊόντος. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη.
Σχάρα: Τοποθετήστε τα κεμπάπ στη σχάρα και μαγειρέψετε για περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε από τη σχάρα και σερβίρετε.
Στεγνό Ψήσιμο: Τοποθετήστε τα κεμπάπ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε εστία με μέτρια φωτιά, χωρίς λάδι ή λίπος. Μαγειρεύετε για περίπου 10-15 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Φούρνος: Προθερμάνετε στους 230°C το φούρνο (αερόθερμο) και το ταψί ή το σκεύος. Προσθέστε τα κεμπάπ στο ταψί ή το σκεύος και ψήστε για 15 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
προέλευση
Ελλάδα
συσκευασία
400g, 5kg (IQF)
ποσότητα ανά κιβώτιο
10x400g
1x5kg
συνταγές