Τραγανιστά Φιλέτα Ψαριού σε Λωρίδες

Crunchy Fish Fillet Fingers

Αγαπημένος συνδυασμός – fish fingers & τηγανιτές πατάτες, μια νόστιμη γευστική εμπειρία για εσάς και την οικογένειά σας.

Τραγανιστά φιλέτα ψαριού σε λωρίδες EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Φιλέτο Βακαλάου (ψάρι) (Theragra chalcogramma) 65%, Φρυγανιά [αλεύρι σίτου (γλουτένη), άμυλο καλαμποκιού, ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, β-καροτίνη, φυσική χρωστική (καψανθίνη)], Κουρκούτι [αλεύρι σίτου (γλουτένη), τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, προζύμι, κόμμι γκουάρ], σογιέλαιο.

Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 832kj/198,85kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
9,17g
1,75g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
16,6g
1,75g
Πρωτεΐνες 11,6g
Αλάτι 2,5g

οδηγίες
προετοιμασίας

Δεν χρειάζεται απόψυξη του προϊόντος. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη.

Βαθύ Τηγάνισμα: Προθερμάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τις λωρίδες ψαριού στο τηγάνι και μαγειρέψετε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.

Στεγνό Ψήσιμο: Τοποθετήστε τις λωρίδες ψαριού σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε εστία με μέτρια φωτιά, χωρίς λάδι ή λίπος. Μαγειρεύετε για περίπου 5 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.

Φούρνος: Προθερμάνετε στους 230°C το φούρνο (αερόθερμο) και το ταψί ή το σκεύος. Προσθέστε τις λωρίδες ψαριού στο ταψί ή το σκεύος και ψήστε για 10 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.

! Προσοχή: Οι λωρίδες ψαριού ενδέχεται να σας πιτσιλίσουν με καυτό λάδι στο τηγάνισμα. Μην στέκεστε πολύ κοντά στο τηγάνι.

!! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

προέλευση

Κίνα

συσκευασία

250g

ποσότητα ανά κιβώτιο

20x250g

συνταγές