Τυροκροκέτες

Cheese Balls

Αυτές οι τυροκροκέτες είναι τέλειες κυριολεκτικά για κάθε περίσταση. Είναι τραγανές εξωτερικά με ζουμερό τυρένιο εσωτερικό.

Τυροκροκέτες EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Τυρί Ένταμ (γάλα), τυρί Γκούντα (γάλα), ημίσκληρο τυρί (ημίσκληρα τυριά, αλάτι, κρέμα γάλακτος, πρωτεΐνες), τυρί Ρεγγάτο (γάλα), παστεριωμένο ασπράδι αυγού μακράς διάρκειας {παστεριωμένο, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ)}, αυγό παστεριωμένο (πλήρες αυγό παστεριωμένο, συντηρητικό (σορβικό κάλιο)), τροποποιημένο άμυλο, τυρί Κεφαλοτύρι (γάλα), διογκωτικά (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, ανθρακικά άλατα νατρίου, ανθρακικό ασβέστιο, άμυλο αραβοσίτου, άμυλο σίτου), αλάτι.

Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 1203kj/288kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
23g
15g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
6g
0,8g
Πρωτεΐνες 15g
Αλάτι 2,1g

οδηγίες
προετοιμασίας

Ξεπαγώστε το προϊόν για 30λεπτά. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετήστε το προϊόν σε ταψάκι με χαρτί ψησίματος. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 12-14 λεπτά.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

προέλευση

Ελλάδα

συσκευασία

240g, 5kg

ποσότητα ανά κιβώτιο

12x240g
1x5kg

συνταγές