Ορεκτικό Με Γεύση Κάβουρα (Σουρίμι)
Crab Flavored Snack
Η καλύτερη επιλογή για δροσερές σαλάτες ή για ένα νόστιμο και γρήγορο σνακ.

πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Σουρίμι (ψάρι) (Nemipterus Virgatus) 42%, ασπράδι αυγού, ζάχαρη, άμυλο σιταριού (γλουτένη), άμυλο καλαμποκιού, σογιέλαιο, πρωτεΐνη σόγιας, νερό, ζάχαρη, αλάτι, εκχύλισμα καβουριού [(Portunus Haanii) νερό, αλάτι, ζάχαρη], γλουταμινικό μονονάτριο E621, καρμίνη E120, πάπρικα E160c
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 452kj/108kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
0,4g 0,2g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
22g 1g |
Πρωτεΐνες | 4g |
Αλάτι | 1g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:
1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.
Σημειώσεις:
Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
προέλευση
Κίνα
συσκευασία
250g
ποσότητα ανά κιβώτιο
40x250g
συνταγές