
πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Φιλέτο Βακαλάου (ψάρι) (Theragra chalcogramma) 50%, Φρυγανιά [αλεύρι σίτου (γλουτένη), άμυλο καλαμποκιού, ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, β-καροτίνη, φυσική χρωστική (καψανθίνη)], Κουρκούτι [αλεύρι σίτου (γλουτένη), τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, προζύμι, κόμμι γκουάρ], σογιέλαιο.
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 832kj/198,85kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
9,17g 1,75g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
16,6g 1,75g |
Πρωτεΐνες | 11,6g |
Αλάτι | 2,5g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Δεν χρειάζεται απόψυξη του προϊόντος. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη.
Βαθύ Τηγάνισμα: Προθερμάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα φιλέτα ψαριού στο τηγάνι και μαγειρέψετε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Στεγνό Ψήσιμο: Τοποθετήστε τα φιλέτα ψαριού σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε εστία με μέτρια φωτιά, χωρίς λάδι ή λίπος. Μαγειρεύετε για περίπου 5 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Φούρνος: Προθερμάνετε στους 230°C το φούρνο (αερόθερμο) και το ταψί ή το σκεύος. Προσθέστε τα φιλέτα ψαριού στο ταψί ή το σκεύος και ψήστε για 10 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε.
! Προσοχή: Τα φιλέτα ψαριού ενδέχεται να σας πιτσιλίσουν με καυτό λάδι στο τηγάνισμα. Μην στέκεστε πολύ κοντά στο τηγάνι.
!! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
προέλευση
Κίνα
συσκευασία
400g
ποσότητα ανά κιβώτιο
20x400g
συνταγές