ΥΛΙΚΑ
- για 2 άτομα):
- 400g προψημένο γύρο κοτόπουλο EMA FOODS
- 2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
- 500g ανάμικτες πιπεριές ΕΜΑ FOODS
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
- 8-12 ελληνικές μικρές πίτες Κ3 Mediterranean Flatbread
- ½ φλ. σως πίτας (Pitta sauce) 3Π
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κρεμμύδια στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και όταν κάψει καλά βάζουμε τα κρεμμύδια. Τα ψήνουμε στο καυτό αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι για να βγάλουν τα αρώματά τους τα λαχανικά και ο γύρος. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τις πιπεριές. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Το αλάτι, θα βοηθήσει τα λαχανικά να μαράνουν πιο γρήγορα. Προσθέτουμε τον προψημένο γύρο κοτόπουλο EMA FOODS. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να καβουρδιστεί καλά και να βγάλει όλα τα αρώματά του, περίπου 5 λεπτά. Τα πλούσια αρώματα του γύρου θα καλύψουν και τα λαχανικά κι έτσι δεν χρειάζεται έξτρα μπαχαρικά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Ζεσταίνουμε τις ελληνικές μικρές πίτες Κ3 Mediterranean Flatbread και από τις 2 πλευρές σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Παραδοσιακά, οι ελληνικές πίτες δεν χρειάζονται λάδι στο ψήσιμο.Ζεσταίνουμε τις ελληνικές μικρές πίτες Κ3 Mediterranean Flatbread και από τις 2 πλευρές σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Παραδοσιακά, οι ελληνικές πίτες δεν χρειάζονται λάδι στο ψήσιμο.
Βγάζουμε τις πίτες από το τηγάνι και απλώνουμε επάνω μια γεμάτη κουταλιά σως πίτας (με μουστάρδα, μέλι, λεμόνι και λεπτοκομμένο αγγουράκι). Προσθέτουμε πιπεριές, κρεμμύδι και γύρο. Αν θέλουμε, διπλώνουμε τις πίτες και σερβίρουμε.