ΥΛΙΚΑ
- 150g βατόμουρα EMA FOODS
- 300g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 65g καρύδα τριμμένη
- 175g ζάχαρη
- 60g λιωμένο βούτυρο
- 185ml γάλα
- 2 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C και στρώστε χάρτινες θήκες σε 12 φόρμες muffin.
Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τη ζάχαρη και την καρύδα, ανακατέψτε και κάντε μια τρύπα στη μέση. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το βούτυρο, το γάλα και τα αυγά. Προσθέστε στο ξηρό σας μείγμα εκείνο του γάλακτος και ανακατέψτε πολύ καλά με ένα μεταλλικό κουτάλι. Προσθέστε τα βατόμουρα και ανακατέψτε μαλακά. Μοιράστε το μείγμα σας στις θήκες και ψήστε για 20-25 λεπτά μέχρι τα muffins σας να ροδίσουν. Αφήστε τα να κρυώσουν, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.
Smart Tip: Αντί για βατόμουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φρούτα του δάσους της EMA FOODS