ΥΛΙΚΑ

  • 900g κοκκινόψαρο EMA FOODS
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 150ml άσπρο κρασί ξηρό
  • χυμός ενός πορτοκαλιού
  • 8 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
  • 4 πατάτες, κομμένες σε κύβους
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπαγώνουμε και ξεπλένουμε καλά το ψάρι και το τοποθετούμε σε ταψί. Γύρω-γύρω προσθέτουμε τις πατάτες σε κύβους. Προσθέτουμε όλα τα υγρά και το σκόρδο τόσο πάνω από το ψάρι όσο και στις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και τις πατάτες και τους προσθέτουμε τη ρίγανη.
Ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο, στη μεσαία θέση, για 45 λεπτά. 30 λεπτά αφού τοποθετήσουμε το ψάρι στο φούρνο, γυρίζουμε τις φέτες προσεκτικά με ξύλινη σπάτουλα.

Smart Tip: Αντί για πορτοκάλι μπορείτε να βάτε λεμόνι ή και λάιμ.

Δείτε τα προϊόντα μας

κοκκινοψαρο ρόσσι αέφαλο EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα