Κοκκινόψαρο (Ρόσσι) Ακέφαλο

Headless Red Fish

Το κοκκινόψαρο είναι ένα ψάρι νόστιμο, ελαφρύ και υγιεινό. Δοκιμάστε το στο φούρνο με πατάτες ή φτιάξετε μια φανταστική σούπα με αυτό.

πληροφορίες

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Βάρος: 900g

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Καθαρό Στραγγιστό Βάρος: 855g

κοκκινόψαρο ροσσι ακέφαλο EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Κοκκινόψαρο (Sebastes mantella)

Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 332kj/79kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
2g
0,3g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
0g
0g
Πρωτεΐνες 16g
Αλάτι 0,7g

οδηγίες
προετοιμασίας

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:

1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Σημειώσεις:

Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

επιστημονική ονομασία

Sebastes mantella

προέλευση

Ισπανία, FAO 21

ποσότητα ανά κιβώτιο

6x900g & 2x13kg (BLOCK)

μέγεθος

150-200g/pc

συνταγές

Κοκκινόψαρο φούρνου με πατάτες

ΥΛΙΚΑ 900g κοκκινόψαρο EMA FOODS 100ml ελαιόλαδο 150ml άσπρο κρασί ξηρό χυμός ενός πορτοκαλιού 8 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 4 πατάτες, κομμένες σε κύβους αλάτι πιπέρι ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπαγώνουμε και ξεπλένουμε καλά το ψάρι και το τοποθετούμε σε ταψί. Γύρω-γύρω προσθέτουμε τις πατάτες σε κύβους. Προσθέτουμε όλα τα υγρά και το σκόρδο τόσο πάνω από το [...]