Φιλέτα
Μπακαλιάρου

Alaska Pollock Fillets

Ο μπακαλιάρος έχει χαμηλά φυσικά λιπαρά και είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης.

πληροφορίες

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Βάρος: 800g

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Καθαρό Στραγγιστό Βάρος: 640g

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Μπακαλιάρος (Theragra chalcogramma), τριφωσφορικά άλατα: E451
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 338,90kj/81kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
1g
0g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
0g
0g
Πρωτεΐνες 17g
Αλάτι 0,25g

οδηγίες
προετοιμασίας

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:

1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Σημειώσεις:

Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

επιστημμονική ονομασία

Theragra chalcogramma

προέλευση

Κίνα, FAO 61

ποσότητα ανά κιβώτιο

10x800g & 10kg (IQF)

επίπαγος

20%

μέγεθος

120-230g/pc

συνταγές

Φιλέτο μπακαλιάρου στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ 4 φιλέτα μπακαλιάρου EMA FOODS 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι 4 κομμάτι λαδόκολλα & 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου από το προηγούμενο βράδυ για καλύτερο αποτέλεσμα. Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ τα κρεμμύδια, τη ντομάτα, τις ελιές, το ελαιόλαδο [...]