ΥΛΙΚΑ
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου EMA FOODS
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
- ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες
- ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 4 κομμάτι λαδόκολλα & 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου από το προηγούμενο βράδυ για καλύτερο αποτέλεσμα. Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ τα κρεμμύδια, τη ντομάτα, τις ελιές, το ελαιόλαδο και αλοτοπιπερώνουμε.
Στον πάγκο απλώνουμε τα τέσσερα κομμάτια αλουμινόχαρτου και πάνω σε κάθε ένα από αυτά τοποθετούμε τις λαδόκολλες. Πάνω σε κάθε λαδόκολλα ισομοιράζουμε τη γέμιση των λαχανικών και τοποθετούμε επάνω το κάθε φιλέτο. Αλείφουμε τα ψάρια με πινέλο, με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Κλείνουμε πολύ καλά τη λαδόκολλα μαζί με το αλουμινόχαρτο και πατάμε πολύ καλά την ένωση για να μην ανοίξει.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 240°C για 15 λεπτά. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε να σταθούν 5 λεπτά και προσέχουμε πολύ κατά το άνοιγμα να μην καούμε.
Smart Tip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπακαλιάρο φιλέτο με Φιλέτο Πανγκάσιους EMA FOODS!