Γλαύκος Σε Φέτες

Blue Shark Slices

Ο γλαύκος έχει πλούσια και γευστική σάρκα η απόλυτη απόλαυση από τη θάλασσα στο πιάτο σας!

πληροφορίες

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Βάρος: 900g

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Καθαρό Στραγγιστό Βάρος: 720g

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Γλαύκος (Prionace glauca)

Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 543,92kj/130kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
5g
1g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
0g
0g
Πρωτεΐνες 21g
Αλάτι 0,08g

οδηγίες
προετοιμασίας

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:

1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Σημειώσεις:

Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

επιστημονική ονομασία

Prionace glauca

προέλευση

Ισπανία

ποσότητα ανά κιβώτιο

6x900g & 10kg (IQF)

μέγεθος

200-300g/pc

συνταγές

Γλαύκος σουβλάκι με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ 900g γλαύκος σε φέτες EMA FOODS 2 μέτρια κρεμμύδια 1 πιπεριά κίτρινη και 1 κόκκινη, 2 κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες Θυμάρι Αλάτι - πιπέρι 10-12 καλαμάκια ξύλινα Για το λαδολέμονο ½ φλ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια 1 κ.γ ξύσμα λεμονιού ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπαγώστε και στραγγίστε καλά τις φέτες γλαύκου Κόβουμε το ψάρι, τα κρεμμύδια και τις [...]