Ρύζι Με Θαλασσινά

Seafood Rice

Ένα κλασικό πιάτο της ισπανικής κουζίνας, ρύζι με μείγμα θαλασσινών, στην απόλυτη ισορροπία γεύσεων.

ρυζι με θαλασσινά EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Προψημένο κίτρινο ρύζι (57%), (νερό, ρύζι, κουρκουμάς, αλάτι), μύδια (μαλάκιο), αρακάς, κόκκινη πιπεριά, καλαμάρι (μαλάκιο), αποφλοιωμένη γαρίδα (οστρακοειδή) [γαρίδα, νερό, αλάτι, διορθωτής οξύτητας: κιτρικό νάτριο], Ζωμός ψαριού (αλάτι, μαλτοδεξτρίνη σιταριού (γλουτένη), λακτόζη (γάλα), δεξτρόζη σιταριού (γλουτένη), φλοιός γαρίδας (οστρακοειδή), ψάρι σε σκόνη, εκχύλισμα μαγιάς, άρωμα, ζάχαρη, οξινιστικό: κιτρικό οξύ και χρωστική: εκχύλισμα πάπρικας), ελαιόλαδο.

Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 499kj/118kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
1,7g
0,3g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
20g
1,6g
Πρωτεΐνες 5,2g
Αλάτι 0,93g

οδηγίες
προετοιμασίας

Δεν χρειάζεται απόψυξη. Ψήστε απευθείας από την κατάψυξη ως φρέσκο προϊόν, προσθέτωντας  1 κουταλιά νερό για 7-10 λεπτά.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
! Προσοχή: Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει αναλόγως μάρκας, μοντέλου και βαθμονόμησης της θερμοκρασίας του φούρνου ή των ματιών της κουζίνας σας.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

προέλευση

Πορτογαλία

συσκευασία

700g, 2.5kg

ποσότητα ανά κιβώτιο

10x700g
4×2.5kg

συνταγές

Παέγια

ΥΛΙΚΑ 200g μύδια ψίχα EMA FOODS 15ml λάδι 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη Κόκκινη και πράσινη πιπεριά (κομμένες σε κυβάκια) 100g αρακά EMA FOODS 200g ρύζι 250ml λευκό κρασί 500ml ζωμό λαχανικών 1 φακελάκι κρόκο Κοζάνης σε σκόνη (0,25g) Αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέστε το κρεμμύδι, το [...]