ΥΛΙΚΑ (για 2 σάντουιτς)

  • 1 συσκευασία Τραγανές Λωρίδες ψαριού EMA FOODS
  • 2 φραντζολάκια μπριός ή ψωμάκια για σάντουιτς
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
  • Χυμός από 1/2 λεμόνι
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Μαρούλι
  • 1/2 καρότο τριμμένο(προαιρετικά)
  • Λίγες φέτες αγγουράκι τουρσί (προαιρετικά)
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε τις λωρίδες ψαριού σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (στον φούρνο ή στο τηγάνι με λίγο λάδι).

Ετοιμάζουμε τη μαγιονέζα λεμονιού:
Σε μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το ξύσμα, λίγο
αλάτι και πιπέρι. Προσαρμόζουμε τη γεύση.

Σύνθεση:
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και (προαιρετικά) τα ψήνουμε λίγο στο γκριλ.
Αλείφουμε τις βάσεις με μαγιονέζα.
Τοποθετούμε λίγη σαλάτα, από πάνω τις λωρίδες ψαριού και (προαιρετικά)
αγγουράκι τουρσί. Κλείνουμε με το καπάκι και… έτοιμο!

Δείτε τα προϊόντα μας

Τραγανιστά φιλέτα ψαριού σε λωρίδες EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα