Γόπα τηγανιτή με αρωματικό καλαμποκάλευρο

ΥΛΙΚΑ

  • 500g Γόπα, EMA FOODS
  • καλαμποκάλευρο
  • ½ κ.γ. ξηρό θυμάρι
  • ½ κ.γ. ξηρή ρίγανη
  • ¼ κ.γ. κουρκουμάς
  • ¼ κ.γ. πάπρικα
  • Χοντρό αλάτι
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπαγώστε τις γόπες και τις αφήνουμε να στραγγίσουν καλά και τις αλατωπιπερώνουμε. Ρίχνουμε στο καλαμποκάλευρο όλα τα αρωματικά και τα μπαχαρικά και αλευρώνουμε καλά τις γόπες μία μία. Κουνάμε το περιττό αλεύρι και τηγανίζουμε λίγες γόπες τη φορά σε καυτό λάδι για 5 λεπτά περίπου, στα μισά του χρόνου γυρνάμε τα ψάρια.
Βγάζουμε τα ψαριά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι.

Smart Tip: Στο αλεύρι μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε όποιο αρωματικό ή μπαχαρικό μας αρέσει περισσότερο.

Δείτε τα προϊόντα μας

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα