Άσπρο Φιλέτο Πανγκάσιους

White Pangasius Fillets

Η απαλή γεύση και η νόστιμη σάρκα του κατατάσσουν το Φιλέτο Πανγκάσιους ιδανικό γεύμα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

πληροφορίες

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Βάρος: 1kg

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Καθαρό Στραγγιστό Βάρος: 800g

φιλετα παγκάσιους EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Πανγκάσιους (Pangasius hypophthalmus) (80%), νερό (19%), σταθεροποιητές: E450, Ε451, αλάτι, ρυθμιστές Ε330, Ε332 (1%).

Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 209,2kj/50kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
1,5g
0g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
0g
0g
Πρωτεΐνες 10g
Αλάτι 0,9g

οδηγίες
προετοιμασίας

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:

1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Σημειώσεις:

Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

επιστημονική ονομασία

Pangasius hypophthalmus

προέλευση

Βιετνάμ, Προϊόν Υδατοκαλλιέργειας

ποσότητα ανά κιβώτιο

10x1kg & 10kg (IQF)

επίπαγος

20%

μέγεθος

220g-up/pc

συνταγές

Πανγκάσιους σε κόκκινη σάλτσα

ΥΛΙΚΑ 800g Πανγκάσιους φιλέτο EMA FOODS 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 400g ντομάτα κονκασέ 1/2 φλ. γάλα καρύδας 2 κ.σ ντομάτοπελτέ 1 κόκκινη πιπεριά, σε φέτες 1 κ.σ. κόλιαντρο αλάτι-πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο, για 3 λεπτά περίπου, μέχρι [...]