Φιλέτα Κοκκινόψαρου με Δέρμα

Red Fish Fillets Skin On

Το κοκκινόψαρο έχει ντελικάτη γεύση και χαμηλή λιπαρότητα, η σάρκα του είναι μαλακή και τα φιλέτα είναι χωρίς κόκκαλα.

πληροφορίες

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Βάρος: 800g

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Καθαρό Στραγγιστό Βάρος: 640g

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Κοκκινόψαρο (Sebastes Mentella), τριφωσφορικό νάτριο: Ε451
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 327kj/77kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
0.6g
0,3g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
0.4g
0g
Πρωτεΐνες 17.6g
Αλάτι 0,3g

οδηγίες
προετοιμασίας

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:

1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Σημειώσεις:

Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

επιστημονική ονομασία

Sebastes Mentella

προέλευση

Κίνα, FAO 27.2.A.2.

ποσότητα ανά κιβώτιο
επίπαγος

10x800g

επίπαγος

20%

μέγεθος

100-300g/pc

συνταγές

Κοκκινόψαρο φούρνου με πατάτες

ΥΛΙΚΑ 900g κοκκινόψαρο EMA FOODS 100ml ελαιόλαδο 150ml άσπρο κρασί ξηρό χυμός ενός πορτοκαλιού 8 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 4 πατάτες, κομμένες σε κύβους αλάτι πιπέρι ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπαγώνουμε και ξεπλένουμε καλά το ψάρι και το τοποθετούμε σε ταψί. Γύρω-γύρω προσθέτουμε τις πατάτες σε κύβους. Προσθέτουμε όλα τα υγρά και το σκόρδο τόσο πάνω από το [...]