ΥΛΙΚΑ
- 1 συσκευασία φιλέτο στήθος κοτόπουλου EMA FOODS
- ½ φλιτζάνι λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 βαζάκι πέστο βασιλικού
- 1 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ. πιπέρι
- ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ φλ. κρέμα γαλάκτος
- 1 φλ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
- 1 φλ. τυρί παρμεζάνα
- ντοματίνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Αφού αποψύξετε το κοτόπουλο το σκουπίζετε καλά με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει όλη την υγρασία του. Πάρτε ένα κομμάτι κοτόπουλου και κόψτε το οριζόντια στη μέση. Πάρτε το μισό και τοποθετήστε το ανάμεσα σε 2 φύλλα πλαστικής μεμβράνης και χτυπήστε καλά έτσι ώστε να λεπτύνει αρκετά. Κάντε το ίδιο με όλο το στήθος κοτόπουλου. Στρώνουμε τις κοτολέτες κοτόπουλου και τις πασπαλίζουμε και από τις δύο πλευρές με αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου. Απλώστε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα πέστο στο στήθος κοτόπουλου μαζί με περίπου ½ κουταλιά της σούπας λιαστές ντομάτες. Τυλίξτε σφιχτά και στερεώστε με οδοντογλυφίδα. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε πυρέξ και αφού τα ετοιμάσετε όλα περιχύστε κοτόπουλο με το πέστο που περίσσεψε, τις λιαστές ντομάτες και την κρέμα γάλακτος. Έπειτα, πασπαλίστε με τα τυριά το κοτόπουλο και τοποθετήστε τα ντοματίνια από πάνω. Ψήστε στο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.