Νορβηγικό Φιλέτο Σολομού με σως Τεριγιάκι & Ρύζι

ΥΛΙΚΑ

  • 560g φιλέτο Νορβηγικού σολομού με σως τεριγιάκι EMA FOODS
  • ρύζι (λευκό, καφέ μπασμάτι)
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι, για γεύση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήστε το ρύζι βάση των οδηγιών που θα βρείτε στην συσκευασία του. Τοποθετείτε τον σολομό σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνεται για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί επαρκώς και από τις δύο πλευρές. Τοποθετήστε προσεκτικά το ζεστό φιλέτο σολομού από πάνω στο ρύζι. Ο συνδυασμός του νοστιμότατου σολομού με απλό, αφράτο ρύζι προσφέρει ένα ικανοποιητικό και νόστιμο πιάτο. Καλή απόλαυση!

Δείτε τα προϊόντα μας

σολομός φιλέτο Νορβιγίας EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα