Σολομός Φιλέτο Νορβηγίας Με Δέρμα με Σάλτσα Τεριγιάκι

Norwegian Salmon Fillet Skin On with Teriyaki Sauce

Ο σολομός ήταν πάντα εξαιρετικά δημοφιλής στους γαστρονομικούς καλοφαγάδες σε όλο τον κόσμο και η σάλτσα εριγιάκι τον απογειώνει.

πληροφορίες

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Βάρος: 560g (4x125g)

EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

Καθαρό Στραγγιστό Βάρος: 500g (4x125g)

σολομός φιλέτο Νορβηγίας EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα

πληροφορίες προϊόντος

συστατικά

Σολομός Νορβηγίας (Salmo salar) 88%, μαρινάδα 12% ((ζάχαρη, σάλτσα σόγιας (31%) (νερό, φασόλια σόγιας, αλάτι, σιτάρι (γλουτένη), ζάχαρη, εκχύλισμα μανιταριών), νερό, ξύδι, άμυλο καλαμποκιού, τζίντζερ.

Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.

διατροφική
αξία

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g

Ενέργεια 890kj/214kcal
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
15g
2g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
2g
1,4g
Πρωτεΐνες 18g
Αλάτι 0,35g

οδηγίες
προετοιμασίας

Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:

1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Σημειώσεις:

Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.

Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.

οδηγίες
συντήρησης

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C

Στο ψυγείο:
24 ώρες

Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος

! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

επιστημονική ονομασία

Salmo salar

προέλευση

Εσθονία, Προϊόν Υδατοκαλλιέργειας Νορβηγίας

ποσότητα ανά κιβώτιο

20x560g

μέγεθος

125g/pc

συνταγές

Σολομός Νορβηγίας με πράσο και μεσογειακή κινόα

ΥΛΙΚΑ 4 φιλέτα (500γρ.) σολομού Νορβηγίας EMA FOODS 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 3 κουταλιές ελαιόλαδο (και έξτρα για το σολομό) 1 κοφτή κουταλιά βούτυρο 1 κουταλάκι αλάτι ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι Για τη μεσογειακή κινόα ½ συσκευασία (250γρ.) βρασμένη κινόα ΕΜΑ FOODS 2 κουταλιές νερό ½ κουταλάκι αλάτι ελάχιστο μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές κουτρούβι [...]

Σαλάτα με φιλέτο σολομού

ΥΛΙΚΑ φιλέτο σολομού EMA FOODS σαλάτα μαρούλι ντοματίνια κρεμμύδι ελιές (προεραιτικά) ελαιόλαδο λεμόνι αλάτι - πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ψήνουμε για λίγα λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι το σολομό μας. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Προσθέτουμε το σολομό, περιχύνουμε το ελαιόλαδο & το λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε. Smart tip: Πασπαλίστε με καβουρδισμένο σουσάμι για περισσότερη νοστιμιά. Δείτε τα προϊόντα [...]

Σολομός Teriyaki με Σαλάτα Εποχής

ΥΛΙΚΑ 450g Σολομό EMA FOODS 500g Σαλάτα Εποχής EMA FOODS λίγο σουσάμι 2 κ.σ. κορν φλαουρ ¼ ποτηριού κρύο νερό Για τη μαρινάδα ¼ ποτηριού σόγια 3 κ.σ μέλι 1 κ.σ τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη το χυμό από 1 λάιμ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε μπολ. Προσθέτουμε τα [...]