
πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Σολομός Νορβηγίας (Salmo salar), ζάχαρη, νερό, κόκκινο τσίλι (12,5%), σκόρδο (6,5%), ξύδι, αλάτι, τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, πυκνωτικό (Ε415), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ).
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 953kj/229kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
17g 2,4g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
2,4g 2,4g |
Πρωτεΐνες | 17g |
Αλάτι | 0,33g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:
Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
επιστημονική ονομασία
Salmo salar
προέλευση
Εσθονία, Προϊόν Υδατοκαλλιέργειας Νορβηγίας
ποσότητα ανά κιβώτιο
20x560g
μέγεθος
125g/pc
συνταγές