ΥΛΙΚΑ

  • 800g φιλέτα μπακαλιάρου EMA FOODS
  • 2 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
  • 5-6 κλωναράκια σέλινο, κομμένο σε φέτες
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 400g ντομάτες κονκασέ
  • 1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε τα φιλέτα του μπακαλιάρου σε κομμάτια και τοποθετήστε τα σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό. Αφού κοχλάσει το νερό ψήστε για 4-5 λεπτά. Αφαιρέστε τον μπακαλιάρο από την κατσαρόλα και τοποθετήστε τον σε τρυπητό μέχρι να φύγει όλο το νερό.
Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρετε με το μισό λάδι το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέστε το σκόρδο και το σέλινο και ανακατέψτε για 1’. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και αφήνετε να ψηθεί για 1′ και να βγάλει τα αρώματα του και στη συνέχεια προσθέστε και την ντομάτα κονκασέ. Αφήνετε 30 λεπτά να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
Στη συνέχεια βάζετε τον μπακαλιάρο και βράζετε για άλλα 10 λεπτά περίπου. Για τέλος προσθέστε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, διορθώστε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.

Smart Tip: Μπορείτε να προσθέσετε και λίγη δάφνη για περισσότερη νοστιμιά

Δείτε τα προϊόντα μας

φιλέτα μπακαλιάρου EMA Foods κατεψυγμένα τρόφιμα, θαλασσινά, λαχανικά, κρεατοσκευάσματα, αρτοσκευάσματα