πληροφορίες
Βάρος: Επί Ζυγίου
Καθαρό Στραγγιστό Βάρος: Επί Ζυγίου

πληροφορίες προϊόντος
συστατικά
Χταπόδι (Octopus membranaceus)
Αλλεργιογόνα: Βλέπε συστατικά με σκούρο χρώμα.
διατροφική
αξία
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ανά 100g
Ενέργεια | 180kj/47kcal |
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα |
0,5g 0,1g |
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα |
0,5g <0,5g |
Πρωτεΐνες | 11g |
Αλάτι | 1,6g |
οδηγίες
προετοιμασίας
Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, πριν τα μαγειρέψετε, ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα:
1. Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία τους και βάλτε τα σε τρυπητό, αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε ένα βαθύ μπολ, όπου θα μαζεύει τα υγρά.
2. Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη, κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο.
3. Τα αλιεύματα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.
Σημειώσεις:
Για καλύτερα αποτελέσματα αποψύξτε τα αλιεύματα σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μην αποψύχετε τα αλιεύματα με ζεστό νερό, αφού έτσι καταστρέφετε την υφή τους αλλά και τη γεύση τους.
Πάντα μαγειρεύετε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
οδηγίες
συντήρησης
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C
Στο ψυγείο:
24 ώρες
Στην κατάψυξη:
στους -6°C: 1 εβδομάδα
στους -12°C: 1 μήνας
στους -18°C: μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος
! Προσοχή: Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν
επιστημονική ονομασία
Octopus membranaceus
προέλευση
Ινδία
ποσότητα ανά κιβώτιο
Επι Ζυγίου & 10kg (IQF)
επίπαγος
20%
μέγεθος
500g/1000g
1000g/2000g
2000g/up
συνταγές