ΥΛΙΚΑ
- 600g Σνίτσελ κοτόπουλου EMA FOODS
- 500g φασολάκια EMA FOODS
- 100g καλαμπόκι EMA FOODS
- 100g αγελαδινό βούτυρο
- 200ml λευκό γλυκό κρασί
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο βραστό νερό ρίχνεται τα φασολάκια και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά. Τα στραγγίζετε και τα κρατάτε στην άκρη. Βάζετε στο τηγάνι το μισό βούτυρο και μόλις ζεσταθεί ρίξτε τα φασολάκια και ψήστε για 2-3 λεπτά στο τηγάνι. Προσθέστε τα κρεμμύδια και το καλαμπόκι και σβήστε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ πασπαλίζεται με την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Κρατάτε την σαλάτα στην άκρη.
Τα σνίτσελ είτε τα τηγανίζετε με το υπόλοιπο βούτυρο είτε τα ψήνετε στον φούρνο για πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Αφού ψηθούν τα σερβίρετε με τη σαλάτα.
Smart Tip: μπορείτε να κάνετε παραλλαγή στη συνταγή και να αντικαταστήσετε τα σνίτσελ με κοτόπουλο στήθος φιλέτο ή ακόμη και με παναρισμένα μπιφτέκια κοτόπουλου.